TRUPA MEMBRI Andrei - Tobe

Andrei - Tobe

In toamna anului 2006 am intrat intr-o formatie de punk care se numea"Fara Talent", iar repetitiile le tineam in garajul din fata blocului. Nu stiam sa bat la tobe, dar dupa o iarna petrecuta in garaj langa un set de tobe (care cu greu putea fi numit set de tobe..) am invatat. Am fost motivat deoarece in primavara lui 2007 am avut primul concert cu trupa. Tot in 2007, pe langa "Fara Talent" am mai cantat cu "C.O.D.", o formatie de rock alernativ care pana la urma si-a schimbat numele in"QWAZARD". Cu ambele formatii am concertat pe la licee, festivaluri moto, campanii electorale si prin majoritatea oraselor din judetul Suceava.

Din 2009 situatia se schimba, m-am mutat in Bucuresti si am continuat doar cu "Fara Talent",

dar foarte putin timp. In Bucuresti am cautat formatii pe stiluri diferite fata de ce cantasem pana atunci. Asa am ajuns sa-i intalnesc pe Soso si Shumu cu care am mers la o sala de repetitii si inceput sa cantam metal. Dupa ceva timp am fost surprins sa aflu ca mini-trupa mai avea un membru, un al treilea chitarist pe nume Sica. Au urmat apoi alte repetitii in formula de 4, dupa care trupei i s-a mai alaturat Liviu la bas, iar apoi Gabi la voce. Asa a luat nastere OverDrive.


Echipament: Set tobe Pearl Taget black jet


Genuri de muzica preferate: punk, alternativ, trash, metalcore, hardcore, black metal, D'N'B, Dub, dubstep, tehno, rapcore, reggae;


Trupe/muzicieni favoriti: Metallica, Judas Priest, Motorhead, Rammstein, Immortal, Rage Against The Machine, Rise Against, Alternosfera, Rancid, Seba, Blink 182, Foo Fighters, Gandul Matei, Godsmack, Gogol Bordelo, Graveworm, Guano Apes, Korn, Sepultura, Slipknot, Sistem of a Down, Iris, Voltaj(varianta 1989) , Zdob si Zdub, Scandal cu Peste, Vita de Vie, B-complex;


Melodii favorite: Nomad – Sepultura


Trivia: Sunt cel mai inalt din trupa, motiv pentru care ceilalti imi mai spun cateodata „Inaltimea dumneavoastra”. Putem trage concluzia de aici ca ei ma considera seful lor. Nu ca n-as fi, dar am vrut sa stie toata lumea cum sta treaba pe aici.


Noutati

Vocea ta canta rock? Contacteaza-ne si hai in trupa!

Recomandam


------------------------------------------


------------------------------------------

n4s